Motor-rijexamen aanvraagformulier

Beste cursist,

Van Stef heb je te horen gekregen dat je over enkele weken toe bent aan het AVB of AVD motorrijexamen.

Wij gaan de aanvraag direct voor jou in behandeling nemen, maar er zijn wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden zoals:

 • Je moet Rijschool Peek gemachtigd hebben en een gezondheidsverklaring hebben ingevuld anders kunnen wij geen examen voor jou indelen.
  Dit doe je op de site www.mijn.cbr.nl, ons rijschoolnummer is 4354Z2. Als je al eerder hebt gemachtigd dan hoef je dat niet meer te doen,
  tenzij je bericht hebt ontvangen dat jouw machtiging is verlopen.
  Bekijk hier de informatie van het CBR over het machtigen en bekijk hier de informatie van het CBR over de gezondheidsverklaring.
 • Het theorie-examen is behaald en op de dag van het motorrijexamen nog geldig.
 • Het motorrijexamen is reeds betaald aan de rijschool of is een onderdeel van jouw rijlespakket.
 • Als je student bent krijg je in principe vrij van school of studie mits je op dat moment geen toetsen of schoolexamens hebt. Vraag naar de voorwaarden op jouw school.
 • Het AVB motorrijexamen is meestal in Etten Leur en soms in Dordrecht en is doordeweeks en overdag, alleen bij grote uitzondering worden er ook doordeweeks in avond examens afgenomen.
 • Het AVD motorrijexamen bij het CBR in Roosendaal is doordeweeks en overdag, alleen bij grote uitzondering worden er ook op zaterdag examens afgenomen.
 • Dit aanvraagformulier wordt ook naar Stef doorgestuurd, waarbij hij ook zijn advies voor jouw rijexamen door zal geven aan de planning.

Let op: Door de capaciteit die het CBR aanbiedt kunnen we niet garanderen dat we altijd jouw voorkeuren kunnen uitvoeren!

Rijexamen aanvraagformulier motor

* = verplicht veld

Copyright © 2023 Rijschool Peek