Autorijles

In principe duren de autorijlessen 1,5 uur, maar indien gewenst kan een rijles ook 1 of 2 uur duren.
Je wordt thuis opgehaald en weer afgezet.
Wij raden leerlingen aan om ook zoveel mogelijk overdag te lessen, daar het dan vaak veel drukker is in het verkeer.
Hierdoor zijn er meer leermomenten wat natuurlijk bevorderend werkt.

Kwaliteit en klantvriendelijkheid

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn belangrijke sleutelwoorden voor onze rijschool. De klant is nog echt koning en wij werken volgens een persoonlijke aanpak.
Dat resulteert in tevreden leerlingen en een hoog slagingspercentage.
Bij ons betaal je geen inschrijfgeld of meerprijs voor lessen op zaterdag of ’s avonds, of andere toeslagen die veel andere rijscholen wel in rekening brengen.

Is dit wel de juiste rijschool voor mij? Doe een Try The Car rijles!

Een rijschool kiezen is geen gemakkelijke keuze. Is het wel een goede rijschool, geven ze goed les en zijn ze niet te duur?
Rijschool Peek biedt daarom een Try The Car rijles aan waarbij je voor slechts € 97,- 2 volle uren rijles krijgt en je zelf kan beoordelen hoe wij werken en of jij je daarbij prettig voelt.
Wij hebben 5 instructeurs dus er is altijd wel een instructeur die bij jou past. Ook hebben we een vrouwelijke instructrice.
Bel daarom nu met ons tel. 0168-462441 en maak gelijk een afspraak, of vul het contactformulier in.

Tussen Tijdse Toets: je slaagt eerder!

Een Tussen Tijdse Toets is een toets die door een CBR examinator wordt afgenomen.
Als je op ongeveer 3 kwart van jouw rijopleiding bent aangekomen is het zinvol om een Tussen Tijdse Toets te gaan doen.
Deze toets is niet verplicht maar wel aan te raden. Als je tijdens de TTT vrijstelling verdient voor de bijzondere verrichtingen, dan ben je op het eerstvolgende examen vrijgesteld van dit examenonderdeel.
Je hoeft dan met lessen dus niet meer te oefenen voor deze onderdelen. We merken dat leerlingen die gebruik maken van deze toets gemakkelijker slagen voor het examen, want ze hebben een soortgelijke situatie al eens eerder tijdens de toets meegemaakt.
Voor de leerling dus een voordeel wat ook resulteert in een hoger slagingspercentage. Zie ook Tussen Tijdse Toets.

En dan komt de dag dat je examen gaat doen.

Een rij-examen moet je niet te snel maar natuurlijk ook niet te laat doen. De doelstelling van onze rijschool is dan ook om leerlingen binnen een zo kort mogelijke tijd verantwoord aan een rijbewijs te helpen.
Samen met je instructeur bepaal jij wanneer de beste tijd is voor het examen. Er wordt een formulier ingevuld waarop je kan aangeven wanneer je examen wilt doen en bepaalde voorkeuren kan opgeven.
Je hebt je goed voorbereid en als je jouw zenuwen onder bedwang kan houden dan moet het goed gaan met het examen! Kijk ook eens naar de voorlichtingsfilm hieronder over het praktijkexamen van het CBR.

Wil jij ook je autorijbewijs halen?
Vul het inschrijfformulier in.

Copyright © 2023 Rijschool Peek