Bromfietsrijopleiding

Om het bromfietsrijbewijs te behalen moet je zowel een theorie- als praktijkexamen doen. Je mag pas rijlessen nemen als je geslaagd bent voor het theorie-examen en 16 jaar oud bent.
Ben je 15 jaar en wil je zo snel mogelijk brommer of scooter rijden, meld je dan nu al aan. Dit kan ook via het inschrijfformulier op deze site.
Wij lessen met eigen materiaal en met een zeer vakkundige instructeur.
Hierdoor is de kans van slagen bij ons zeer groot zodat je snel op je brommer of scooter kan rijden.

Kwaliteit en klantvriendelijk

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn belangrijke sleutelwoorden voor onze rijschool. De klant is nog echt koning en wij werken volgens een persoonlijke aanpak.
Dat resulteert in tevreden leerlingen en een hoog slagingspercentage. Onze planning is erop gericht om de examens z.s.m. in te plannen zodat je zo kort mogelijk na jouw 16e verjaardag kunt afrijden. Uiteraard dien je dan wel je ruim van tevoren aan te melden.

Het theorie-examen

Onze ervaring is dat veel cursisten het theorie-examen moeilijk vinden en het niveau wordt vaak ook onderschat. Bereid je dus goed voor en begin op tijd met het behalen hiervan!
Wij verzorgen hiervoor ook een theoriecursus om je te helpen, maar zelf studeren kan natuurlijk ook.
Theorie-examen kan je al doen vanaf 15½ jaar en is 1½ jaar geldig.

We lessen met goed materiaal.

Wij lessen met 3 nieuwe Peugeot Kisbee scooters, goed en betrouwbaar materiaal dat netjes onderhouden wordt.
Natuurlijk vinden wij het belangrijk dat je in beschermende kleding bij ons gaat lessen. Helmen, handschoenen en stevige kleding zijn hiervoor aanwezig bij de rijschool.
De rijlessen vinden plaats vanaf de rijschool in de Leeuwerikstraat 56 in Fijnaart en duren meestal 3 uur (in overleg). De instructeur volgt met zijn eigen scooter zodat hij goed alles in de gaten kan houden en de lesonderdelen kan demonstreren.
Communicatie vindt plaats met behulp van digitale kwaliteit portofoons.

We hebben een bromfiets voordeelpakket!

Tijdens de praktijklessen leer je hoe je veilig en verantwoord kunt rijden.
Het is de bedoeling dat je tijdens het praktijkexamen de scooter voldoende beheerst en dat je op de juiste manier reageert op het overige verkeer, waarbij je niet helemaal foutloos hoeft te rijden.
Het is aan te raden om een bromfietsvoordeelpakket te nemen. Door de korting kost dit slechts € 512,- Eventuele extra benodigde rijlessen kan je er gewoon los bij kopen. 
Meld je nu aan bij Rijschool Peek en ga supersnel richting jouw bromfietsrijbewijs!

Wil jij ook snel je bromfietsrijbewijs halen?
Vul het inschrijfformulier in.

Copyright © 2023 Rijschool Peek