Waarom lessen bij Rijschool Peek?

• Zekerheid en betrouwbaarheid.

Rijschool Peek is al 33 jaar een begrip in de wijde omgeving van Fijnaart. De meeste klanten melden zich aan door mond-op-mond reclame, wat wel iets zegt over het vertrouwen dat de klanten in ons hebben.

• Resultaat gericht.

Wij weten als geen ander dat het je doel is om zo snel en veilig mogelijk aan het verkeer te kunnen deelnemen. Dat is ook ons doel.

• Volledige begeleiding tijdens je rijopleiding.

Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te behalen kan je bij ons terecht. Voor theorie materiaal, theorie proefexamens en praktijk examentrainingen bijvoorbeeld. Heb je moeite met een bepaald onderdeel van de opleiding, dan kan je dat altijd met ons bespreken en zullen wij ons uiterste best doen om jou zo goed mogelijk hierin te begeleiden.

• Bekwame en geduldige instructeurs.

Instructeurs die door onze strenge selectie gekomen zijn en die diverse malen getraind en bijgeschoold worden, verzekeren je van een veilige en prettige rijopleiding.
Ook hebben we veel ervaring met faalangstige cursisten, onze instructeurs zijn hiervoor opgeleid. Hetzelfde geldt voor het autismespectrum.
Je instructeur is geduldig en zal je perfect begeleiden naar het rij-examen, hierdoor kan je vol vertrouwen het examen afleggen.
We hebben ook een vrouwelijke rijinstructrice.

• Goede en veilige voertuigen.

Wij werken met het nieuwste materiaal, onze auto’s, motoren en bromfietsen worden goed onderhouden en tijdig vervangen voor gloednieuw materiaal.
Bij de aankoop van nieuwe voertuigen komt veiligheid altijd op de 1e plaats, gevolgd door comfort.
Mocht het toch voorkomen dat er een voertuig uitvalt, door een technisch mankement, dan gaat het examen gewoon door want we hebben meerdere gelijkwaardige auto’s, motoren en bromfietsen.

• Goede theorie-opleiding, ook klassikaal.

Bij Rijschool Peek kan je voor alle categorieën een klassikale theoriecursus volgen, graag zelfs. Wij weten hoe vaak het theorie-examen wordt onderschat. Doe je mee met de theoriecursus, dan mag je onbeperkt theorielessen volgen en bepaal je zelf wanneer je eraan toe bent om het theorie-examen af te leggen.

• Duidelijke lesovereenkomst op papier en alle afspraken via de mail.

Onze leerlingen krijgen o.a. een overzichtelijke lesovereenkomst en een leskaart waar niet alleen de afspraken maar ook alle vorderingen op vermeld staan. Ook werken wij met de Rijlesplanner van Dation, waarmee onze leerlingen alle lesafspraken, betalingen, wijzigingen etc. altijd via de mail ontvangen. Zo heb je altijd duidelijkheid over hoe je rijopleiding verloopt.

•Je krijgt van ons alle aandacht die je nodig hebt.

Wij zorgen er niet alleen voor dat je les altijd doorgaat, maar ook dat je de lessen in principe altijd met dezelfde rij-instructeur volgt. Dat betekent voor jou dat je instructeur als geen ander weet wat je specifieke leer- en aandachtspunten zijn. Daarnaast geeft het je een vertrouwd gevoel. Maar wil je, om wat voor reden dan ook, toch eens autorijles hebben van een andere instructeur, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn erg flexibel, de klant is bij ons nog echt koning.

• Hoog slagingspercentage.

Wij streven ernaar dat je bij ons in 1x slaagt voor het rij-examen. Dat is leuk voor onze leerlingen maar ook voor onze instructeurs die dit als de kroon op hun werk zien. Dus waarom zou je kiezen voor een rijschool met een laag slagingspercentage, waarbij je weet dat de kans groot is dat je een duur herexamen moet aanvragen en gemiddeld nog minimaal een maand moet wachten en lessen voor het herexamen?

Onze slagingspercentage’s staan op de onafhankelijke site rijschoolzoeker (onderdeel van het CBR) dus kijk daar eens op en constateer dat wij aanzienlijk beter scoren dan de gemiddelde rijschool.

• Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Rijschool Peek kan door de flexibiliteit van de instructeurs zorgen voor een onderscheidend pakket van diensten. Voor jou betekent dit een scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit.

• We bestaan al 33 jaar!

Al 33 jaar bestaat onze rijschool. Wij zijn een middelgrote rijschool. Bij veel grote rijscholen ben je al snel een nummer en word je niet altijd als individu behandeld. Vaak is daar ook een 9 tot 5 mentaliteit. Daarentegen is een kleine (eenpersoons) rijschool vaak niet zo flexibel. Zij hebben maar 1 auto en 1 instructeur en daar moet je het mee doen. Ook kan je daar vaak geen professionele klassikale theoriecursus volgen.
Ons team bestaat uit 6 enthousiaste personen. Allemaal hebben wij hetzelfde doel, en dat is jou zo snel mogelijk te helpen aan het rijbewijs. We proberen dit niet alleen zo snel mogelijk, maar ook zo prettig en zo voordelig mogelijk.
Voor ons is het heel belangrijk dat onze klanten / leerlingen tevreden zijn, wij zijn continue bezig om te kijken of we het nog beter kunnen doen. Zo vinden wij een persoonlijke aanpak belangrijk.
Ook volgen we regelmatig bijscholing, zodat we ons op een positieve manier kunnen onderscheiden.

Copyright © 2023 Rijschool Peek